Kérjük, figyelmesen olvassa el vásárlási információinkat! Ha ezen felül kérdése van, nézze meg a Gyakori kérdések menüpontot!

1. Megrendelés
2. Szállítási tudnivalók
3. Fizetési információk
4. Kedvezmények
5. Termékgarancia

1. MEGRENDELÉS

A regisztráció

Az áruházban regisztráció nélkül is vásárolhat. A bejelentkezett és regisztrált felhasználóinknak viszont csak a termékeket kell kiválogatni, és a fizetés módját kell megadni, így rendelését gyorsan és könnyen leadhatja!

A termékek kiválasztása

A termékeket kategóriákba rendezve találja a bal oldalon. A kívánt kategóriát kiválasztva szűkíthet rá a keresett termékek csoportjára. Ha nem tudja mit keres, lehetősége van a keresésre. Termék megrendelése

Rendelést webáruházunkon keresztül fogadunk el! A termékeket a "kosárba" gomb segítségével tudja összeválogatni. A kosár pillanatnyi állapotáról a rendszer egy összesítő tájékoztatást ad. A részletes kosár tartalom a "kosár tartalma" gombra kattintva érhető el. Ha nem jó a mennyiség, vagy olyat választott, amit mégse szeretne, itt megváltoztathatja a kosár tartalmát. A termékeket megrendelni a "rendelés feladása" gombra kattintva történik. A rendelés feladásához szükséges az adatok hiánytalan kitöltése. Nagyon fontos, hogy olvassa el, és jelölje be a "vásárlási feltételeket elfogadom" a lap alján, ellenkező esetben rendelése nem lesz sikeres! Rendeléséről tájékoztató e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a rendelés fő adatait. Az e-mail tájékoztató jellegű, mivel előfordulhat, hogy az adott termékből nincs raktáron, vagy egyéb okok miatt nem tudjuk kiszállítani. Kollégáink legkésőbb a rendelést követő napon felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a megrendelt termékek kiszállítását valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni (készlethiány), ez esetben a kapcsolatfelvétel során az eltérést is megbeszélik Önnel! A rendelés módosítását a rendelés leadását követően maximum 1-2 órán belül teheti meg. Ezt követően a további teendők, részletek tisztázása végett mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

2. SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Megrendelését futárszolgáltattal teljesítjük. 

3. FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Fizetés a személyesen készpézzel történik, futárszolgálatos kiszállítás esetén pedig utánvétel. A fizetés az áru kiszállításakor, számla ellenében partnerünk alkalmazottjának történik, készpénzben. Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, és értesítsen minket!

4. KEDVEZMÉNYEK

Webáruházunkban kedvezményt azok a vásárlóink kaphatnak, akik bruttó 25.000 ft felett vásárolnak. Ebben az esetben részükre ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

5. TERMÉKGARANCIA

Hibás, vagy a szállítás közben megsérült terméket vagy termékeket ingyenesen kicseréljük. Ha a csere mégsem történhet meg, úgy visszafizetjük a vételárat. Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át!